FLENZEN

OPENSUPPLY, UW LEVERANCIER VAN FLENZEN

De juiste kwaliteit van flenzen zijn essentieel voor een betrouwbaar proces. OpenSupply kan putten uit een breed scala aan leveranciers van flenzen. Juist om u steeds van de beste standaard op de markt van ieder type flens te kunnen voorzien.

OpenSupply levert u flenzen zoals:

1) Lasflens (welding neck flange)
Deze lasflens is voorzien van een schuin afgestoken kraag waarmee de flens aan een leiding of appendage kan worden gelast.

2) Vlakke lasflens (slip on flange)
De vlakke lasflens is niet zoals de welding neck flange voorzien van een kraag. De Vlakke lasflens wordt, zoals de naam al doet vermoeden, vlak aan een leiding of appendage gelast.

3) Steekflens
Steekflenzen worden gebruikt om leidingen (tijdelijk) af te sluiten door de steekflens tussen 2 leidingbuizen te steken.

4) Brilflens
Brilflenzen worden vaak gebruikt in combinatie met een steekflens om leidingen (tijdelijk) af te sluiten door de steekflens tussen 2 leidingbuizen te steken.

5) Blindflens
Blindflenzen worden gebruikt om leidingbuizen (tijdelijk) af te sluiten (te blinden). Bijvoorbeeld als het om een oude leiding gaat of omdat er onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden.

6) Draadflens
Een draadflens is niet wezenlijk anders als andere flenzen. De draadflens is echter voorzien van schroefdraad.

7) Vlakke overschuif flens (lap joint flange)Vlakke overschuifflenzen of ook wel lap joint flanges genoemd, worden over een leidingbuis geschoven.

Diverse oplossingen

Wij bieden u ook graag diverse oplossingen bieden op het gebied van pakkingen, gresbuis verbindingssystemen, leidingen, fittingen, lascomponenten en (geautomatiseerde) afsluiters.

De kwaliteit van de flenzen is niet alleen belangrijk. U wilt ook een prijs die marktconform is en past bij hetgeen u van ons vraagt. Daarom levert OpenSupply u niet alleen het topsegment flenzen voorzien van alle certificaten en toelatingen maar beschikt OpenSupply over een groot netwerk van flens fabrikanten voor elke toepassing en laag.

Onze flenzen vinden daarom toepassing in tal van industrieën.  Voor simpele waterleidingen maar ook voor machines en installaties in bijvoorbeeld de chemische-, petrochemische- en voedingsmiddelenindustrie. U begrijpt dat voor deze industrieën verschillende toelatingen en certificeringen op onze flenzen noodzakelijk zijn.

Enkele aspecten zijn  de afmetingen, druk, aansluitingen en materialen van onze flenzen. OpenSupply levert u een groot scala aan mogelijkheden.
Zeer grote afmetingen zijn geen uitzonderingen. Ook op het gebied van toelaatbare drukken zijn onze flenzen best imponerend.
De keuze voor het materiaal is veelal terug te leiden naar de eisen die worden gesteld aan de flens of appendage. Wij leveren u alle gangbare materialen en meer.

Waarom U met ONS samenwerkt:

  • Wij leveren onze flenzen uit voorraad en/of veelal binnen enkele werkdagen!
  • Onze flenzen zijn voorzien van diverse toelatingen en certificaten!
  • Door ons uitgebreide pakket van flenzen is bijna geen toepassing onmogelijk!
  • Wij leveren flenzen voor elk segment!
  • Veel van onze flenzen zijn uniek in hun ontwerp!
  • OpenSupply levert u flenzen van uitzonderlijke kwaliteit!
  • OpenSupply is DE veelzijdige en flexibele aanbieder van industriële componenten!

Vraag? Neem gerust contact op met OpenSupply.

14 + 8 =