Afsluiters

OpenSupply, uw leverancier van afsluiters

De juiste kwaliteit is essentieel voor een betrouwbaar proces. OpenSupply kan putten uit een breed scala aan leveranciers. Juist om u steeds van de beste standaard op de markt van ieder type afsluiter of appendage te kunnen voorzien.

De kwaliteit is niet alleen belangrijk.

U wilt ook een prijs die marktconform is en past bij hetgeen u van ons vraagt. Daarom levert OpenSupply u niet alleen het topsegment voorzien van alle certificaten en toelatingen maar beschikt OpenSupply over een groot netwerk van afsluiter fabrikanten voor elke toepassing en laag.

Onze producten vinden daarom toepassing in tal van industrieën. Voor simpele waterleidingen maar ook voor machines en installaties in bijvoorbeeld de chemische-, petrochemische- en voedingsmiddelenindustrie. U begrijpt dat voor deze industrieën verschillende toelatingen en certificeringen noodzakelijk zijn.

Toelatingen en certificeringen op het gebied van hygiëne, brandveiligheid, explosie veiligheid (ATEX) en waterhuishouding. Op het gebied van veiligheid biedt OpenSupply u overigens meer. Onze én uw afsluiters kunnen we voorzien van een Valve Interlock Systeem.

Valve interlock systemen

Een valve interlock systeem is een soort sleutel systeem waarbij de ene afsluiter niet kan worden geopend voordat de andere is afgesloten. Dit is natuurlijk een heel simplistische voorstelling van de complexe systemen die de markt vraagt.

Andere aspecten zijn de afmetingen, druk, aansluitingen en materialen. OpenSupply levert u een groot scala aan mogelijkheden.
Afmetingen tot DN1400 zijn geen uitzonderingen. Ook op het gebied van toelaatbare drukken tot wel 500 bar zijn onze afsluiters best imponerend.

Natuurlijk voorzien wij onze afsluiters van alle standaard aansluitingen. Butt weld, socket weld, flens, schroefdraad, enz. onze afsluiters sluit u aan op iedere plek. De keuze voor het materiaal is veelal terug te leiden naar de eisen die worden gesteld aan de afsluiter of appendage. Wij leveren u alle gangbare materialen en meer.

Waarom U met ONS samenwerkt:

  • Wij leveren onze producten uit voorraad en/of veelal binnen enkele werkdagen!
  • Onze producten zijn voorzien van diverse toelatingen en certificaten!
  • Door ons uitgebreide pakket van afsluiters is bijna geen toepassing onmogelijk!
  • Wij leveren producten voor elk segment!
  • Uniek ontwerp!
  • OpenSupply levert u producten van uitzonderlijke kwaliteit!
  • OpenSupply is DE veelzijdige en flexibele aanbieder van industriële componenten!

Vraag? Neem gerust contact op met OpenSupply.

9 + 13 =