+31 (0)541 700 260 erik@opensupply.nl

ELEKTROMOTOREN

OpenSupply, uw leverancier van Elektromotoren

De juiste kwaliteit is essentieel voor uw proces. Elektromotoren zetten elektrische energie om in mechanische energie en zijn in gelijkstroom of wisselstroom verkrijgbaar daarnaast zijn ze onder te verdelen in roterende en lineaire elektromotoren.

OpenSupply levert u elektromotoren zoals:

 

1. Standaard elektromotoren – Low voltage

Onze standaard laag voltage elektromotoren omvatten een range van producten met een hoge efficiëntie graad. Bovendien verbruiken ze slechts 2/3 van de elektriciteit van de gangbare elektromotoren in de industrie.

Onze elektromotoren zijn niet alleen van hoge kwaliteit, ze zijn zuinig, vriendelijker voor het milieu en zeer efficiënt. We volgen niet alleen de trend van de wereldwijde industrie maar lopen we mede voorop als het gaat om de bescherming van het milieu en reduceren van kosten.

Wij leveren, onder andere, de volgende laagspanningsstandaardmotoren – voor duurzame prestaties.

2. Explosieveilige elektromotoren – Low voltage

Onze explosieveilige motoren zijn ATEX gecertificeerd. De term ATEX geeft een omgeving weer daar waar brandstoffen als gassen, vloeistoffen of stof onder bepaalde druk en temperatuur voor een explosieve sfeer kunnen zorgen.

De term ATEX geeft een omgeving weer daar waar brandstoffen als gassen, vloeistoffen of stof onder bepaalde druk en temperatuur voor een explosieve sfeer kunnen zorgen.
Onze Explosieveilige – low voltage – elektromotoren zijn ATEX gecertificeerd.

Typische toepassingen voor dergelijke motoren zijn: Bij oliën en gassen, chemie, petrochemie, offshore, mijnbouw, raffinaderijen, enz.

3. Elektromotoren met permanente magneet

Om voor elke toepassing de juiste elektromotor te kunnen bieden hebben we de beschikking over de laatste generatie van elektromotoren. De IE4 elektromotor met permanente magneet.

De Elektromotoren IE4 met permanente magneet biedt de beste resultaten op het gebied van prestatie en efficiëntie en zijn er diverse modellen om aan alle eisen van de markt te voldoen.

4. Generatoren

5. Specials

6. Elektromotoren – Medium high voltage

 

De kwaliteit van de elektromotoren is niet alleen belangrijk.

U wilt ook een prijs die marktconform is en past bij hetgeen u van ons vraagt. Bovendien stelt u hoge eisen aan de after sales service zoals het onderhoud en levering van spare parts. Daarom beschikt OpenSupply over een groot netwerk van gerenommeerde fabrikanten van motoren. Voor elke toepassing en laag.

Onze motoren vinden daarom toepassing in tal van industrieën.

Voor simpele installaties maar ook voor de chemische-, petrochemische- en voedingsmiddelenindustrie. Zo beschikken we over een groot programma van ATEX gecertificeerde motoren.
Zowel onze leveranciers als onze producten voldoen aan de hoogste eisen volgens marktconforme normeringen. Denk hierbij niet alleen aan de eerder genoemde ATEX of ADPE maar bijvoorbeeld ook normen op het gebied van milieu (RoHS en Kyoto verdrag). Uiteraard volgen onze producten de UNE MEC standaard.

Naast ons uitgebreide programma bieden we u nog veel meer procesoplossingen.

Wat dacht u van onze afsluiters en flenzen. Of heeft u onze mogelijkheden op het gebied van pompen al getoetst?

OpenSupply is proudly supplying processing industries.

Dat betekent dat we op een breed vlak uw gesprekspartner willen zijn. Wij voegen de daad bij het woord met niet alleen een groot leveringsprogramma van elektromotoren, afsluiters, flenzen, pompen, hijsogen, koelwalsen, geleide walsen en compressorfilters maar ook steeds meer complete installaties.

Waarom U met ONS samenwerkt:

  • Wij leveren onze uit voorraad en/of veelal binnen enkele werkdagen!
  • Onze producten zijn voorzien van diverse certificeringen!
  • Door ons uitgebreide programma is bijna geen toepassing onmogelijk!
  • Wij leveren voor elk segment!
  • OpenSupply levert naar UW specificatie!
  • Wij leveren u uitzonderlijke kwaliteit!
  • OpenSupply is DE veelzijdige en flexibele aanbieder van industriële componenten!

Vraag? Neem gerust contact op met OpenSupply.

Nieuw veld

1 + 6 =