+31 (0)541 700 260 erik@opensupply.nl

INTERLOCK SYSTEMEN

Haake is een vooraanstaande firma op het gebied van Key Interlock systemen, Valve Interlock systemen en veiligheidsbumpers, matten of schakelaars.

Het Duitse familiebedrijf voorziet al meer dan 25 jaar de internationale mark van hoge kwaliteitsproducten op het gebied van veiligheid voor mens en machine.

De producten van Haake onderscheiden we in de volgende categorieën:

1. Valve Interlock voor afsluiters
Valve interlocks worden daar ingezet waar afsluiters volgens een bepaald protocol moeten worden gesloten en/of geopend om de veiligheid voor mens en omgeving zo veel mogelijk te vergroten.

2. Key Interlock voor deuren en luiken
Van gevaarlijke machines en installaties worden vaak de toegangs- en onderhoudsdeuren en luiken ter bescherming van de bediener voorzien van een key interlock systeem.

3. Veiligheidsbumpers voor machines en voertuigen
4. Veiligheidsmatten voor machines
5. Veiligheidslijsten voor (rol)deuren

OpenSupply is officieel agent van Haake in Nederland.

Haake Technik GmbH is the ONLY valve interlock manufacturer certified in accordance with the Machine Directive 2006/42/EC Annex X.
According to this Machine Directive valve interlocks are logic units to secure safety functions.

Of het nu gaat om veiligheidsbumpers, veiligheidsmatten of veiligheidslijsten of sleutelsystemen voor deuren of afsluiters, samen met Haake zorgen we voor een veilige werkomgeving.

Haake is een internationaal opererende firma met vestigingen over de hele wereld. Daarnaast beschikt Haake over een uitgebreid netwerk van agenten. OpenSupply is daar een van en verantwoordelijk in Nederland op het gebied van key interlock en valve interlcok systemen.

De valve interlock systemen passen prima in het portfolio van OpenSupply. Zo leveren wij u niet alleen de afsluiters maar kunnen we tevens samen met Haake ervoor zorgen dat uw afsluiters op de juiste manier geopend of gesloten worden.

OpenSupply beschikt over een groot aantal klanten in de machinebouw. Veiligheid is ons grootste gemeengoed. Met de key interlock systemen van Haake zorgen wij ervoor dat uw machines veilig kunnen worden ingezet bij uw klanten.

Natuurlijk voorzien wij niet alleen nieuwe machines en afsluiters van onze key interlock en valve interlok systemen. Wij maken ook graag uw bestaande machines en afsluiters veilig om mee te werken.

U kunt bij ons een formulier aanvragen om zelf alle noodzakelijke maatvoeringen door te geven. Of vraagt u naar onze gunstige dagtarieven wanneer u niet in staat bent dit werk zelf uit te (laten) voeren. Wij doen het graag voor u. Met de back-up van Haake bent u dan verzekerd van de juiste maatvoering en een goed werkende key interlock of valve interlock voor uw machines en afsluiters.

Andere systemen voor machineveiligheid die Haake u biedt zijn onder andere veiligheidsbumpers, veiligheidsmatten en veiligheidslijsten.

Veiligheidsbumpers treft u vaak bij voertuigen aan die binnen zaken transporteren zoals bijvoorbeeld heftrucks. Aan de voor en achterzijde is dan een veiligheidsbumper te monteren om ongelukken te voorkomen. Want een veiligheidsbumper zorgt ervoor dat de heftruck direct bij aanraking wordt afgeremd en uitgeschakeld. Een must bij de steeds meer toenemende onbemande interne transportvoertuigen.

Veiligheidsmatten bevinden zich vaak voor of rondom een machine. Dit om u ervan te verzekeren dat de machine bij abusievelijke of ongeoorloofde benadering direct uitgeschakeld om zo ongelukken met mens en machine te voorkomen.

Veiligheidslijsten worden onderaan een roldeur bevestigd. Slechts het kleinste contact zorgt ervoor dat de roldeur opengaat en zo ongelukken en ongemakken voorkomt.

U ziet: Haake is uw expert en complete leverancier als het gaat om veiligheid bij afsluiters, machines, voertuigen, deuren en installaties. Met haar valve interlock systemen, key interlock systemen, veiligheidsbumpers, veiligheidsmatten en veiligheidslijsten verhoogd zij veiligheid voor mens en omgeving.

Wist u dat OpenSupply ook hijsogen levert speciaal voor valveiligheid? Kijkt u eens naar ons PE.SEB hijsoog! Overigens leveren wij u ook graag andere hijsmiddelen die de veiligheid verhogen.

Waarom U met ONS samenwerkt:

  • Wij werken samen met Haake!
  • Wij leveren valve interlock systemen voor bestaande en nieuwe installaties!
  • Wij leveren key interlock systemen voor bestaande en nieuwe machines!
  • Wij kunnen u tevens voorzien van allerlei soorten afsluiters!
  • Wij helpen uw veiligheid te vergoten voor mens, machine en omgeving!
  • Onze afsluiters zijn voorzien van diverse toelatingen en certificaten!
  • OpenSupply is DE veelzijdige en flexibele aanbieder van industriële componenten!

Vraag? Neem gerust contact op met OpenSupply.

Nieuw veld

6 + 5 =