+31 (0)541 700 260 erik@opensupply.nl

SYSTEEMKOELERS

OpenSupply, uw leverancier van Systeemkoelers

Met onze kwalitatief hoogwaardige systeemkoelers bedienen we tal van toepassingsgebieden in de proces industrie. De hoge eisen die de industrie aan onze koelsystemen stelt zijn voor ons namelijk geheel vanzelfsprekend.

We onderscheiden 5 verschillende typen koelsystemen:

Onze koelsystemen worden volgens een streng kwaliteitssysteem vervaardigd. Zij voldoen daarmee aan de kwaliteitsnormen DIN EN 9001 als ook relevante normen en voorschriften DGRL 97/23/EG, machinerichtlijn 2006/42/EG, EN 60204-1, EN13857.

Daarmee zijn onze koelsystemen gewild in onder andere de kunststofindustrie, drukindustrie, lasertechniek, oppervlaktetechniek, machinebouw, lastechniek, levensmiddelen industrie, chemie/farmacie, medische industrie en elektro industrie.

Onze koelsystemen kunnen we ook compleet met slangen en ander toebehoren leveren. Koelsystemen compleet geleverd met elektromotor, pomp, slang, flens en afsluiter. Wist u al dat wij ook koelwalsen leveren? Koelwalsen in veel soorten, maten en materialen. Onze koelwalsen zijn uitstekend te combineren met onze koelsystemen. Zo bieden we u het complete plaatje op koelgebied aan!

Naast onze bovenstaande koelsystemen, koelwalsen, pompen, elektromotoren, slangen, flenzen en afsluiters hebben we ook nog hijsogen, geleide walsen en compressorfilters voor u.

 

Waarom U met ONS samenwerkt:

  • Wij leveren onze koelsystemen volgens de hoogste kwaliteit!
  • Wij leveren koelsystemen voor nagenoeg elke industrie en toepassing!
  • Naast onze koelsystemen leveren wij u vele complementaire componenten!
  • OpenSupply is een ideale partner als het gaat om toelevering voor uw toepassing!
  • Wij leveren u ook graag bij beschikbaarheid gebruikte koelsystemen!
  • U kunt onze koelsystemen zelfs tijdelijk huren!

Vraag? Neem gerust contact op met OpenSupply.

Nieuw veld

15 + 3 =